Frerik Bongers

Utrecht, Netherlands

Cofounder of gigworks.me, looking for technical co-founder
Frerik's Skills
Design
Marketing
Legal
Business Development
Background

Startup Experience

First time founder

Age Group

25-35

About Frerik

GigWorks B.V. is een onderneming dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van een online platform waarop o.a. flexwerkers werkplekken kunnen boeken in café's en restaurants. Dit wordt mogelijk aan de hand van dagkaarten/ weekkaarten en maandkaarten.

Deze kaarten geven recht op een aantal standaardvoorzieningen: een geboekte/gereserveerde werkplek, onbeperkt koffie & thee, snel & beveiligd internet, bezorging van post (zakelijk adres), veilige opbergplek van spullen en voldoende stopcontacten.

Naast deze standaardvoorzieningen heeft de flexwerker de mogelijkheid om zaken als ontbijt en lunch voorafgaand toe te voegen aan zijn of haar bezoek.

Daarmee is het doel van GigWorks om een werkplek te bieden waar men zich welkom voelt om te werken, terwijl hij of zij tegelijkertijd kan genieten van de sfeer en faciliteiten die café's en restaurants kunnen bieden.

Momenteel gebruiken wij een standaardtemplate voor het bieden van deze service, maar wij hebben een technical co-founder nodig die met ons het product kan meegroeien.

Education

Universiteit van Amsterdam

Master Informatierecht

2017 - 2019