Qendistari Tresi

Tirana, Albania

kam nje projekt bisnesi social ne ndihme te zonjave me probleme
Qendistari's Skills
Growth
Business Development
Background

Startup Experience

Founded 2+ startups

About Qendistari

jam shpresa tresi e dt.07 /05/1972 lindur ne qytetin e shkodres ne shqiperi ,momentalisht banuese ne tiran po ne shqiperi. per momentin kam nje bisnes tevogel qe me shum sakrifica po mundohem ta rris edhe pse puna ecen mir .
ne situaten ku jam momemtalisht kam menduar kete bisnes ta kthej ne nje bisnes social ne te mir te komunitetit te grave ku un jetoj per arsye te ndryshme sociale dhe ekonomike ngaqe edhe kam hasur ne probleme te tilla.me eshte dashur te luftoj fort edhe per te thyer mentalitetin qe nje zonje te drejtoj nje bisnes .

Quote

per te shkruar per menyren e te menduarit te vetes eshte e veshtere per arsye se ne situata te ndryshme mendimet jan te ndryshme mirpo disa parime bay tek personi jan gjithmon prezentnje nga parimet e mia te menduarit te ndjekesh - shpresa tresi